sábado, 25 de noviembre de 2017

Fermín Marimón, Fill Predilecte del Prat de Llobregat

Sempre que parla mai no ens deixa indiferents. Ahir 24 de novembre Fermín Marimón, habitualment reservat, ens va posar el nus a la gola quan a l'abarrotat Auditori del Cèntric va declarar la seva admiració i el seu amor per la seva esposa Mari Carme Padrosa, “superior a mi en tot”, “perquè lluita per la gent humil”, “m’ha ajudat des del primer moment”.
Va centrar-se també en tres amics més de tota la vida, Pepito Vilella, present a la sala als seus 95 anys, Àngel Garcia, distingit ahir també com a Fill Adoptiu a títol pòstum i Jordi Bringué, que el va introduir en la realització de cinema. Blanca Pàmpols va fer un bellíssim parlament que no podem sinó aplaudir i David Vicioso va repassar la seva trajectòria, llegint al final diversos missatges de gent del Prat que recolzaven el nomenament. Un acte originat per la iniciativa d’Amics de l’Art del Prat i de l’ASCAP, que l’Ajuntament del Prat ha recollit. Un brindis per tots ells! Un altre per al gran Toni Garcia! I naturalment per a Josep Mayol, nomenat Fill Adoptiu.
Una vetllada feliç, unànimament feliç, amb intervencions de tots els grups politics a favor de tres persones que han donat molt al poble, en la disciplina que més ens reconcilia amb el ser humà, l’art. Gràcies a aquests tres artistes que el poble del Prat ha reconegut!

No hay comentarios: