martes, 23 de noviembre de 2010

Rencontre avec Jesús RamosJesús Ramos ha estat convidat el darrer cap de setmana de novembre del 2010 al Festival “Doc en Courts” de Lyon, on presentarà una de les obres a competició, el documental que sobre el seu propi procès creatiu ha realitzat Elisabeth Prandi, “Paisatges Domèstics”. Jesús Ramos ha sido invitado el último fin de semana de noviembre del 2010 al Festival “Doc en Courts” de Lyon, en donde presentará una de las obras a competición, el documental que sobre su propio proceso creativo ha realizado Elisabeth Prandi, “Paisatges Domèstics”.


El cineasta experimental i escritor cinematogràfico Jesús Ramos al documental d’Elisabeth Prandi i Adrià Cillero: El cineasta experimental y escritor cinematográfico Jesús Ramos en el documental de Elisabeth Prandi y Adrià Cillero:


<· Paisatges domèstics ·>

A més a més, el festival durà a terme un homenatge a Jesús a través d’una retrospectiva de prop d’una desena dels seus curtmetratges a la secció “Rencontre avec Jesús Ramos”.

Además, el festival lleva a cabo un homenaje a Jesús a través de una retrospectiva de cerca de una decena de sus cortometrajes en la sección “Rencontre avec Jesús Ramos”.


Entre aquests curtmetratges,
per exemple,
“El brebaje de El Bosco”:

Entre esos cortometrajes,
por ejemplo,
“El brebaje de El Bosco”:

<· El brebaje de El Bosco ·>

No hay comentarios: