jueves, 16 de diciembre de 2010

L'Exhibidor XAL

L'Exhibidor a la XAL

Aquest dissabte, dia 18 de desembre del 2010, a les 22:30 hores, al programa L'altra pantalla s’emetrà el llargmetratge L'exhibidor (1978), dirigit i produït per Fermín Marimón. Aquesta emissió anirà precedida d'una càpsula de 12 minuts que inclourà una entrevista amb el Fermín.
L'Exhibidor en la XAL

Este sábado 18 de diciembre del 2010 a las 22:30 horas en el programa L'altra pantalla se emitirá el largometraje
L'exhibidor (1978), dirigido y producido por Fermín Marimón. La emisión irá precedida de una cápsula de 12 minutos que incluirá una entrevista con Fermín.


www.xal.cat

Les 15 televisions locals de la XAL (Xarxa de Televisions Locals) per les quals s'emetrà el llargmetratge són:
Canal Blau TV (Vilanova i la Geltrú), Canal Nord Catalunya Televisió (Figueres), Canal Reus TV, El 9 TV (Vic), Gavà Televisió, Granollers TV, Lleida Televisió, Maresme Digital TV, Televisió de la Conca (Igualada), TV Badalona, Televisió El Vendrell, TV Girona, Vilafranca TV, TV L’Hospitalet i Canal Terrassa TV.
Las 15 televisiones locales de la XAL (Xarxa de Televisions Locals) que emitirán el largometraje son:
Canal Blau TV (Vilanova i la Geltrú), Canal Nord Catalunya Televisió (Figueres), Canal Reus TV, El 9 TV (Vic), Gavà Televisió, Granollers TV, Lleida Televisió, Maresme Digital TV, Televisió de la Conca (Igualada), TV Badalona, Televisió El Vendrell, TV Girona, Vilafranca TV, TV L’Hospitalet y Canal Terrassa TV.

En la celebració del 40 aniversari del Capri, el 27 de desembre del 2007, L’exhibidor va demostrar haver multiplicat la seva vigència. És un dels films dels quals El Prat de Llobregat en pot estar orgullós.

Fermín Marimón parla a Tornaveu.cat de l’ocassió en la que Luis García Berlanga i Rafael Azcona van visionar L’Exhibidor.

En la celebración del 40 aniversario del Cine Capri, el 27 de diciembre del 2007, L’exhibidor demostró haber multiplicado su vigencia. Es uno de los films de los cuales El Prat de Llobregat puede estar orgulloso.

Fermín Marimón habla en Tornaveu.cat de la ocasión en la que Luis García Berlanga y Rafael Azcona visionaron L’Exhibidor.


www.tornaveu.cat

 

2 comentarios:

Rafael Catalán dijo...

Divertida, entretenida y COJONUDA!!

Anónimo dijo...

donde puedo conseguirla?