viernes, 9 de diciembre de 2011

Nocturne para violínPRESENTACIÓ DE
NOCTURNE PARA VIOLÍN


Esteu convidats el proper dimecres dia 14 de desembre a les 19.00 hores a la gran presentació de la novel.la escrita per la protagonista del nostre film de gats, Rose Avalon. On? A la Biblioteca del CÈNTRIC, l’espai cultural avui més important del Prat de Llobregat.

Autèntica artista de talent multidisciplinar, Rose Avalon es revel.la ara com a novelista que aprofondeix en el personatge del vampir, en una narració gòtica carregada d’amor apassionat, violència, acompanyament musical i rigor en el respecte al mite, que enriqueix a través d’una història que, amics i amigues, preferim reservar per al moment que la llegiu.

A Rose Avalon l’acompanyaran en el torn de paraula individus com ara qui subscriu aquestes línies, però segons sembla tothom podrà intervenir si ho desitja.
 
PRESENTACIÓN DE
NOCTURNE PARA VIOLÍN


Estáis invitados el próximo miércoles 14 de diciembre a las 19.00 hores a la gran presentación de la novela escrita por la protagonista de nuestro film de gatos, Rose Avalon. ¿Dónde? En la Biblioteca del CÈNTRIC, el espacio cultural hoy más importante del Prat de Llobregat.

Auténtica artista de talento multidisciplinar, Rose Avalon se revela ahora como novelista que profundiza en el personaje del vampiro, en una narración gótica cargada de amor apasionado, violencia, acompañamiento musical y rigor en el respeto al mito, que enriquece a través de una historia que, amigos y amigas, preferimos reservar para el momento en el que la leáis.

A Rose Avalon la acompañarán en el turno de palabra individuos como quien suscribe estas líneas, pero según parece todo el mundo podrá intervenir si lo desea.


14/ 12/ 2011
ROSE AVALON
presenta
"Nocturne para violín"
Sala d'actes de la Biblioteca
19:00 hores

 

No hay comentarios: