viernes, 16 de marzo de 2012

Memorial Francesc Candel 2011

Premi de la
Fundació Paco Candel a
Fermín Marimón


El Premi en Àmbit de Comunicació de la Fundació Paco Candel serà lliurat a Fermín Marimón en un acte que es celebrarà dimarts que ve, dia 20 de març del 2012, a les 19.00 hores al Col.legi de Periodistes de Catalunya, que serà presidit per en Jordi Pujol, i en el que hi intervindran Enric Frigola i el també pratenc Pere Baltà.

Fermín va tenir un cinema anomenat "Cine Nuevo El Cinco de Oros" a Can Tunis des de 1954 a 1967, amb en Jordi Bringué. Després ja va venir el Capri. Una bona època carregada de records positius. Aquest premi d’ara n’és en bona part una conseqüència.
 Premio de la
Fundación Paco Candel a
Fermín Marimón


El Premio en el Àmbit de Comunicació de la Fundació Paco Candel será concedido a Fermín Marimón en un acto que se celebrará el martes que viene, día 20 de marzo del 2012, a las 19.00 horas en el Col.legi de Periodistes de Catalunya, que será presidido por Jordi Pujol, y en el que intervendrán Enric Frigola y el también pratense Pere Baltà.

Fermín tuvo un cine llamado "Cine Nuevo El Cinco de Oros" en Can Tunis desde 1954 a 1967, con Jordi Bringué. Después llegó el Capri. Una buena época cargada de recuerdos positivos. Este premio de ahora es en buena parte una consecuencia de esos tiempos.


fundaciocandel.org


No hay comentarios: