jueves, 25 de abril de 2013

Estocolmo: De Tallinn a Tarifa

Estrena a Estocolm
del documental
"De Tallinn a Tarifa"


Aquest divendres dia 26 d’abril del 2013 a les 18.30 esteu convidats, senyors i senyores, amants o no del flamenc, a l’Institut Cervantes de la bella ciutat d’Estocolm.

Estrenem DE TALLINN A TARIFA, un documental dirigit per Ashot Shiroian i Joan Marimón.

Es tracta d’un film de 55 minuts en el què una parella de nòrdics apassionats del flamenc, Artur i Marika, viatgen des de Tallinn (Estònia) i Estocolm (Suècia) fins a l’origen d’aquest estil internacional: Sevilla i Cadis. Passant –naturalment- per Barcelona.

Amb la presència de figures com Miguel Poveda, Niña Pastori i Tomasito. I artistes menys coneguts tan valuosos com les figures citades: Alba Guerrero (Barcelona), el grup Chanela (Barcelona), Salva Martos (Almería), Ismael Tamayo (Fuengirola). Amb l’Escola de flamenc per a nens de Lebrija. I més.

La sala de projecció estarà decorada amb fotografies d’Alyona Slavinskaya relatives a la filmació del documental.
 Estreno en Estocolmo
del documental
"De Tallinn a Tarifa"


Este viernes, día 26 de abril del 2013, a las 18.30 estáis invitados, señoras y señores, amantes o no del flamenco, al Instituto Cervantes de la bella ciudad de Estocolmo.


Estrenamos DE TALLINN A TARIFA, un documental dirigido por Ashot Shiroian y Joan Marimón.

Se trata de un film de 55 minutos en el que una pareja de nórdicos apasionados del flamenco, Artur y Marika, viajan desde Tallinn (Estonia) y Estocolmo (Suecia) hasta el origen de este estilo internacional: Sevilla y Cádiz. Pasando –naturalmente- por Barcelona.

Con la presencia de figuras como Miguel Poveda, Niña Pastori y Tomasito. Y también la de artistas menos conocidos pero no menos valiosos que las figuras citadas: Alba Guerrero (Barcelona), el grupo Chanela (Barcelona), Salva Martos (Almería), Ismael Tamayo (Fuengirola). Con la Escuela de flamenco para niños de Lebrija. Y más.

La sala de proyección estará decorada con fotografías de Alyona Slavinskaya relativas a la filmación del documental.

 

No hay comentarios: