martes, 21 de enero de 2014

Imatges al Context: Joan Marimon


El dimecres esteu convidats a Girona, al café-llibreria Context (a la plaça del Pou Rodó) a les 20.30 h. Veurem curtmetratges des que vaig començar als anys 70 fins un documental de flamenc de l'any passat, co-produït amb uns amics suecs ("From Tallinn to Tarifa"). També fragments de llargmetratges. Estaré pendent del públic, no vull que s'avorreixi, a la que noti massa moviment, canviaré de peça.
 
El miércoles estáis invitados en Girona, al café-librería Context (en la plaza del Pou Rodó) a las 20.30 h. Veremos cortometrajes desde que empecé en los años 70 hasta un documental de flamenco del año pasado, coproducido con unos amigos suecos ("From Tallinn to Tarifa"). También fragmentos de largometrajes. Estaré pendiente del público, no quiero que se aburra, a la que note demasiado movimiento, cambiaré de pieza.


Curts, clips, trailers, book trailers del Diccionari Incomplet del Guió Audiovisual, fins i tot currículums audiovisuals:  Cortos, clips, trailers, book trailers del Diccionario Incompleto del Guión Audiovisual, incluso currículums audiovisuales:


Qui vingui no serà mai més atropellat per una bicicleta (garantit). En l’intermig grans desfilades, diada castellera i acrobàcies aèries.
 
 Quien asista no será nunca más atropellado por una bicicleta (garantizado). En el intermedio, grandes desfiles, diada castellera y acrobacias aéreas.
 

No hay comentarios: