sábado, 15 de julio de 2017

Performances 29/06/2017 Cinemes Girona

Performances Estrena tres curts de Joan Marimón
Performances en l'estrena de tres curtmetratges de Joan Marimón als Cinemes Girona el 29 de juny del 2017. Aquests tres curts són "Val Del Omar i Brakhage a una gota d'aigua", "Un mensaje para Clara" i "La línia de temps Sinestèssia".

Diversos membres de l'equip, com Nacho Ruipérez, Elisabet Prandi, Aleix Pitarch, Ferran Carvajal i Efi Zimvragaki acompanyen Joan Marimón en la presentació. Al final, imatges de l'acció d'homenatge als cineastes primitius en observar cel.luloide de 35 mm a contrallum per a il.lustrar el motiu "A la sala de cinema cada espectador veu la seva pròpia pel.lícula".
  Performances en el estreno de tres cortometrajes de Joan Marimón en los Cinemes Girona el 29 de junio del 2017. Estos tres cortos son "Val Del Omar i Brakhage a una gota d'aigua", "Un mensaje para Clara" y "La línia de temps Sinestèssia".

Diversos miembros del equipo como Nacho Ruipérez, Elisabet Prandi, Aleix Pitarch, Ferran Carvajal y Efi Zimvragaki acompañan a Joan Marimón en la presentación. Al final, unas imágenes de la acción de homenaje a los cineastas pioneros mirando celuloide de 35 mm al trasluz para ilustrar el motivo "En la sala de cine cada espectador ve su propia película".

Performances Estrena tres curts de Joan Marimón

 

No hay comentarios: