domingo, 25 de octubre de 2009

Miradas a Gràcia

Clip 2 a la Biblioteca Vila de Gràcia

L’únic problema de la festa d’afecte a Gràcia que va significar la darrera presentació de llibre i dvd es va manifestar durant la projecció del clip 2, el del tràiler de mirades. Un tràiler atípic, musical, sense atabalament. A la meitat, en el crit cantat de Júlia, el tràiler es va encallar. El crit va durar inacabables minuts. La silenciosa Biblioteca va maleir-nos a base de bé.

Si vols veure el clip que la nostra audiència gracienca no va poder contemplar a la Biblioteca, si vols gaudir de la molt bona música de Belleville, de Mercedes Pérez, de Pere Monterde, en un tràiler muntat pels muntadors oficials, Adrià Cillero i María José Gilabert, aquí el tens:
Clip 2 en la Biblioteca Vila de Gràcia

El único problema de la fiesta de afecto a Gràcia que significó la última presentación del libro y el dvd se manifestó en la proyección del clip 2, el del tráiler de miradas. Un tráiler atípico, musical, de baja densidad. A la mitad, en el grito cantado de Júlia, el tráiler encalló. El grito duró inacabables minutos. La silenciosa Biblioteca nos maldijo a base de bien.

Si te apetece ver el clip que nuestra audiencia graciense no pudo contemplar en la Biblioteca, si quieres gozar de la muy buena música de Belleville, de Mercedes Pérez, de Pere Monterde, en un tráiler montado por los montadores oficiales, Adrià Cillero y María José Gilabert, aquí lo tienes:


<· Pactar con el gato (4) ·>

No hay comentarios: