miércoles, 13 de enero de 2010

Pactar Mediona



Pactar a Mediona

Desafiant un fred de tres sota zero i no fent gens de cas dels consells de no viatjar de tots els ministeris i conselleries, diumenge 10 de gener els gats van moure’s per Sant Joan de Mediona (Alt Penedés).

Molt bona acollida, que jo atribuiria –permeteu-me- a un públic majoritàriament femení i també a la gran defensa que fa de la nostra pel.lícula el mestre de cerimònies de Nous Projectes Audiovisuals, el director Ignasi Ferré.

Felicitació especial d’un membre del públic als crédits de graffiti (de Martí Ruiz); visió realista d’un medionenc que va establir que cal desenganyar-se: a la ciutat hi ha soroll i no es pot evitar; i, com tantes vegades, celebració del treball dels actors i dels terrats de Gràcia.

Saludem Mediona!!!

Pactar en Mediona

Desafiando un frío de tres bajo cero y no haciendo el menor caso de los consejos de no viajar de todos los ministerios y consejerías, el domingo 10 de enero los gatos se movieron por Sant Joan de Mediona (Alt Penedés).

Muy buena acogida, que yo atribuiría –permitidme- a un público mayoritariamente femenino y también a la gran defensa que de nuestra película lleva a cabo el maestro de ceremonias de Nous Projectes Audiovisuals, el director Ignasi Ferré.

Felicitación especial de un miembro del público a los créditos de graffiti (de Martí Ruiz); visión realista de un medionense que estableció que hay que desengañarse: en la ciudad hay ruido y no se puede evitar; y, com tantas veces, celebración del trabajo de los actores y de las azoteas de Gràcia.

¡¡¡Saludamos a Mediona!!!


No hay comentarios: