domingo, 13 de marzo de 2011

Vivaldi


(Cartell/Cartel: Georgette Maja Berger)

Gran concert coral amb música de Vivaldi

Diumenge que ve dia 20 de març del 2011 a les 19 hores, la Coral del Joncar i el Cor Aulós amb l’Orquestra Jove de Figueres, sota la direcció de Jordi Picorelli, faran un concert, anomenat "Projecte Vivaldi" a l’esglèsia de Santa Maria del Taulat (carrer Pujades, 210, a Poblenou, a la sortida del metro "Poblenou").

S’interpretaran peces com ara el Beatus Vir i el Magnificat.

Per què ho anunciem a aquest blog? Perquè dues de les membres de la Coral del Joncar són notables pactogaters: Rose Avalon, protagonista de la nostra pel.lícula, i María José Gilabert, la muntadora.

Grandiós concert. Entrada: 10 euros.
 Gran concierto coral con música de Vivaldi

El próximo domingo, día 20 de marzo del 2011, a las 19 horas, la Coral del Joncar y el Cor Aulós junto con la Orquestra Jove de Figueres, bajo la dirección de Jordi Picorelli, llevarán a cabo un concierto, con el nombre de "Projecte Vivaldi" en la iglesia de Santa Maria del Taulat (calle Pujades, 210, en Poblenou, a la salida del metro "Poblenou").

Se interpretarán piezas como el Beatus Vir y el Magnificat.

¿Por qué lo anunciamos en este blog? Porque dos de los miembros de la Coral del Joncar son notables pactogaters: Rose Avalon, protagonista de nuestro film, y María José Gilabert, la montadora.

Grandioso concierto. Entrada: 10 euros.

No hay comentarios: