lunes, 20 de octubre de 2014

"Pactar amb el gat" al C-33



"PACTAR AMB EL GAT"
a la "SALA 33"
dissabte 25 d’octubre
a les 22 hores


El gat, set anys més tard, neix a una nova vida. Dissabte que ve, dia 25 d’octubre (una estona després del clàssic de fútbol) s’emet a Sala 33 del Canal 33, tot gaudint de l’afecte que ens ha dedicat Àlex Gorina, director i presentador. Fa uns dies ell i el seu equip, comandat per la realitzadora Mai Balaguer, van instal.lar les seves càmares als jardins de l’antic cinema Monmari. Davant del cartell del film i dels títols en graffiti creats per Martí Ruiz, visibles encara després de tots aquests anys, Àlex Gorina, que ha demostrat saber-se la pel.lícula de memòria, presenta i clou el programa, incloent una entrevista amb Joan Marimón i també Rose Avalon.
  "PACTAR AMB EL GAT"
en "SALA 33"
el sábado 25 de octubre
a las 22 horas


El gato, siete años más tarde, nace a una nueva vida. El sábado próximo, día 25 de octubre (un poco después del clásico de fútbol) se emite en la Sala 33 del Canal 33, tamizado por el afecto que nos ha dedicado Àlex Gorina, director y presentador. Hace unos días él y su equipo, comandado por la realizadora Mai Balaguer, instalaron sus cámaras en los jardines del antiguo cine Monmari. Ante el cartel del film y de los títulos en graffiti creados por Martí Ruiz, visibles todavía después de todos estos años, Àlex Gorina, que ha demostrado saberse la película de memoria, presenta y cierra el programa, incluyendo una entrevista con Joan Marimón y también con Rose Avalon.



Àlex Gorina ha qualificat "Pactar amb el gat" d’"extraordinari" (no pensem pas dur-li la contrària).   Àlex Gorina ha calificado "Pactar amb el gat" de "extraordinario" (no pensamos llevarle la contraria).



No hay comentarios: