domingo, 11 de diciembre de 2016

Elena Jaumandreu, visitante ilustre

LA VISITANT MÉS IL.LUSTRE

“Elena Jaumandreu ha estat la visitant més il.lustre que hem tingut mai” va dir Toni Espinosa, gerent dels Cinemes Girona, un dels locals més actius de la ciutat de Barcelona.

La sessió número 50 de Cine Fòrum de l’Associació de Veins i Amics del Passeig de Sant Joan es va celebrar el dijous 17 de novembre del 2016 amb la projecció de “Campanadas a medianoche” (Chimes at Midnight, 1965) d’Orson Welles i amb la presència de la muntadora de la pel.lícula, Elena Jaumandreu.

Va ser una autèntica festa, una nit d’homenatge a l’Elena Jaumandreu, que va respondre durant més d’una hora preguntes d’una sala plena i va presidir el brindis final. Cinquanta un anys després que Orson Welles declarés: “Elena Jaumandreu és la millor muntadora del món”.
 LA VISITANTE MÁS ILUSTRE

“Elena Jaumandreu ha sido la visitante más ilustre que hemos tenido nunca”, dijo Toni Espinosa, gerente de los Cinemes Girona, uno de los locales más activos de la ciudad de Barcelona.

La sesión número 50 de Cine Fòrum de la Associació de Veins i Amics del Passeig de Sant Joan se celebró el jueves 17 de noviembre del 2016 con la proyección de “Campanadas a medianoche” (Chimes at Midnight, 1965) de Orson Welles y con la presencia de la montadora de la película, Elena Jaumandreu.

Fue una auténtica fiesta, una noche de homenaje a Elena Jaumandreu, que respondió durante más de una hora preguntas de una sala repleta y presidió el brindis final. Cincuenta y un años después de que Orson Welles declarara: “Elena Jaumandreu es la mejor montadora del mundo”.

Elena Jaumandreu als Cinemes Girona

 

No hay comentarios: