martes, 20 de noviembre de 2007

Projecció per la premsa


Catalá Castellano

Desde la productora de PACTAR AMB EL GAT ens agradaria matisar la informació que s'ha reproduït a diversos mitjans de comunicació segons la qual ha obtingut de forma sorpresiva 10 nominacions als VI Premis Barcelona una pel.lícula força desconeguda o, tal com s'ha arribat a dir en un diari, absolutament inèdita.

La sorpresa no la desmentirem en absolut. Nosaltres hem estat els primers sorpresos. Però sí que és òbviament fals que la pel.lícula sigui inèdita. Com podríem haver aconseguit tantes nominacions amb una pel.lícula sense estrenar? El periodista en qüestió i tots els que insisteixen en aquest motiu ens sobrevaloren: no tenim tant de poder. D'entrada, no hem gaudit de subvencions anticipades ni d'un alt pressupost per la producció, i la promoció s'ha fet de forma econòmicament modesta.

Però la pel.lícula es va estrenar el 7 de setembre al Renoir Les Corts on va romandre tres setmanes. A aquest clip podeu veure l'ambient de l'estrena i la presentació feta pels actors:
Estrena Renoir Les Corts

A Catalunya la pel.lícula ha voltat per Girona, Tarragona, Manresa, Terrassa, Castelldefels, El Prat de Llobregat, Montcada i finalment Amer.

A València va aguantar cinc setmanes (és el nostre reccord; també és a València on hem obtingut les millors crítiques, en concret a "Cartelera Turia" i a "Diario Levante"). A Madrid, tres setmanes. Ha passat també per Bilbao, Vitoria, Alacant i Mallorca.

Ara, molt aviat, l'estrenarem al cine Verdi del barri de Gràcia (Barcelona), que és la nostra estrena desitjada. Però no per les nominacions, sinó perquè dues espectadores entusiastes de la pel.lícula (Montse Vives i Laura Battestini) van recollir 805 signatures de graciencs per tal que la pel.lícula es fes al cine Verdi.

Tenim 12 clips al youtube amb diferents trailers que comptabilitzen en total més de 15.000 visionats. Com es pot comprobar, un trailer "mig" de pel.lícula espanyola no acostuma a arribar quasi bé mai als 1000 visionats. El nostre trailer número 2, per exemple, muntat per Aleix Pitarch, està prop de 3.500:


La nostra font més intensa de promoció ha estat Internet. A més dels 12 clips de youtube, tenim la nostra web (feta per Dani Crespo i Maria Soler Chopo), amb gairebé 10.000 visites:
www.pactarconelgato.com


I el nostre blog catedralici, construït amorosament dia a dia, article a article, amb prop de 5000 visites:
http://pactarconelgato.blogspot.com/


Us recordem que el dijous dia 22 de novembre a les 10 del matí hi ha un passi de premsa al Cine Capri del Prat de Llobregat. Es projectarà la còpia doblada al català.
Pla del Cinema Capri

Per cert, us convidem a veure, si ja heu vist la pel.lícula, un excel.lent episodi descartat en el muntatge final en el que Edu Soto (detectiu de sorolls), Pau Roca (Aparissi) i Rose Avalon (Júlia) dialoguen sobre el silenci i el soroll al terrat més alt de Gràcia:
Edu, Pau, Rose AMPUTADOS

Atentament,
Marimon Padrosa S.L.

1 comentario:

Sue La Bióloga dijo...

Simplemente "brutal"!
¿Cuántas veces tuvieron que repetir este fragmento? Yo todavía estaría tirada por los suelos de la risa!