miércoles, 4 de noviembre de 2009

Pactar Martorell


Pactar a Martorell

El passat dissabte 24 d’octubre els gats van visitar Martorell, de la mà dels Nous Projectes Audiovisuals. Ens va acompanyar un públic més nombrós de l’habitual, en el què la nostra amiga martorellenca Judith Viladot, la seva família i amics en formaven una de les parts més rellevants. La Judith ha estat una de les nostres benefactores més constants. Judith: gràcies!!!

Pactar en Martorell

El pasado sábado 24 de octubre los gatos visitaron Martorell, de la mano de Nous Projectes Audiovisuals. Nos acompañó un público más numeroso de lo habitual, en el que nuestra amiga martorellense Judith Viladot, su familia y amigos formaban una de las partes más relevantes. Judith ha sido una de nuestras benefactoras más constantes. Judith: ¡¡¡gracias!!!



En el fòrum final, presentat per la jove Anna, va pressionar-se al guionista –des de preguntes formulades sempre per dones- per explicar els motius interiors del veterinari David sobre la seva neboda Júlia. Sent alguna cosa per ella? L’estima? Com l’estima?

Els homes de la sala van mostrar-se més comprensius amb l’actitud del veterinari.

Com la majoria de vegades, unanimitat en lloar el treball dels actors. Rose Avalon i Pau Roca van fins i tot motivar un brindis en una jam-session posterior.

Una nena va fer una pregunta també difícil de respondre: com ho fan els actors per a plorar?

En el fórum final, presentado por la joven Anna, el guionista fue presionado –desde preguntas formuladas siempre por mujeres- para explicar los motivos interiores del veterinario David sobre su sobrina Julia. ¿Siente algo por ella? ¿La quiere? ¿Cómo la quiere?

Los hombres de la sala se mostraron más comprensivos con la actitud del veterinario.

Como la mayoría de veces, unanimidad al alabar el trabajo de los actores. Rose Avalon y Pau Roca incluso motivaron un brindis en una jam-session posterior.

Una niña hizo una pregunta también difícil de responder: ¿cómo lo hacen los actores para llorar?



Pactar en Martorell


La tarda a Martorell ha estat una de les més belles del nostre final de festa.

La tarde en Martorell ha sido una de las más bellas de nuestro final de fiesta.


No hay comentarios: