jueves, 19 de noviembre de 2009

Zen: aquí i ara


Zen: aquí i ara
d'Elisabet Prandi
i Adrià Cillero


Un nou documental de dos dels més distingits membres del nostre equip, Elisabet Prandi (directora de fotografia) i Adrià Cillero (muntador) s’estrenarà dissabte que ve dia 21 de novembre a les 23.15 a La 2, al programa Gran Angular.

Sembla ser que es bat el reccord de silenci en un documental emès en una cadena generalista: dos minuts.

Tota la informació al superblog d’Elisabet, dissenyat per Adrià:

Zen: aquí i ara
de Elisabet Prandi
y Adrià Cillero


Un nuevo documental de dos de los más distinguidos miembros de nuestro equipo, Elisabet Prandi (directora de fotografía) y Adrià Cillero (montador) se estrenará el sábado que viene, día 21 de noviembre, a les 23.15 en La 2, en el programa Gran Angular.

Parece ser que se bate el reccord de silencio en un documental emitido en una cadena generalista: dos minutos.

Toda la información en el superblog de Elisabet, diseñado por Adrià:


http://elisabetprandi.blogspot.com/


Si voleu veure a Elisabet Prandi en persona parlant a BTV del seu documental “Paisatges domèstics” sobre el videoartista príncep de l’underground Jesús Ramos, ho podeu fer a:

Si queréis ver a Elisabet Prandi en persona hablando en BTV de su documental “Paisatges domèstics” sobre el videoartista príncipe del underground Jesús Ramos, lo podéis hacer en:


<·Entrevista a Elisabet Prandi·>

Elisabet Prandi és una artista en trobar solucions. Va obtenir un premi als Millors Efectes Audiovisuals, al Festival Experimental de Madrid, per “El viatger”. Podeu veure aquest curt a:

Elisabet Prandi es una artista en encontrar soluciones. Obtuvo un premio a los Mejores Efectos Audiovisuales, en el Festival Experimental de Madrid, por “El viatger”. Podéis verlo en:


<·El viajero coloreado·>

No hay comentarios: