domingo, 21 de junio de 2009

SeminciTV Valladolid





La tv-movie
“L’enigma Giacomo”, dirigida per Joan Marimón, amb guió de Lluís Vega, Àngels Diemand-Hard, Jordi Vallejo i el director, i interpretada per Nacho Fresneda, Sònia Almarcha, Anna Castillo, Josep Maria Blanco, Chantal Aimée, Ferran Carvajal i Ízhar Álvarez, i amb direcció de fotografía d’Elisabeth Prandi, es projectarà el dilluns 22 de juny a las 20.00 horas en el cinema Roxy, sala A, en el marc de la setmana de tv-movies del Festival de Valladolid.

Es tracta d’una pel.lícula familiar d’aventures fantàstiques i massòniques. Rodada a Barcelona i València. I també a Sitges. L’acció succeeix durant la nit de Sant Joan.
La tv-movie “El enigma Giacomo”, dirigida por Joan Marimón, con guión de Lluís Vega, Àngels Diemand-Hard, Jordi Vallejo y el director, e interpretada por Nacho Fresneda, Sonia Almarcha, Anna Castillo, Josep Maria Blanco, Chantal Aimée, Ferran Carvajal e Ízhar Álvarez, y con dirección de fotografía de Elisabeth Prandi, se proyectará el lunes 22 de junio a las 20.00 horas en el cine Roxy, sala A, en el marco de la semana de tv-movies del Festival de Valladolid.

Se trata de una película familiar de aventuras fantásticas y masónicas. Rodada en Barcelona y Valencia. Y también en Sitges. La acción sucede durante la noche de San Joan.


No hay comentarios: