domingo, 20 de septiembre de 2009

La Torre de l'Espanyol


El gat a La Torre de l'Espanyol

Vem celebrar el segon aniversari de l’estrena amb la pel.lícula totalment viva. El passat dilluns 7 de setembre, l’empresa Nous Projectes Audiovisuals va projectar Pactar amb el gat a La Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre), dins de la Setmana Cultural d’aquesta localitat.

Van presentar l’acte el regidor de cultura, Jaume Miquel Aleu, i els dos factòtums de NPA (Nous Projectes Audiovisuals), el director i cineasta Ignasi Ferré i la poeta i editora Maria Lluïsa Pazos.

Al final, un fòrum, on es van tocar alguns dels temes que van ser centrals a la darrera performance de perfeccionament: què passa amb Sara? Júlia es queda amb Aparissi? En realitat, a David li agrada Júlia, oi? Sí, va admetre qui subscriu. Un senyor va trobar a faltar més música durant els moments culminants. Hi va haver acord sobre el bon nivell actoral. Després del fórum, conversa llarga, com en els vells temps.

El gato en La Torre de l'Espanyol

Celebramos el segundo aniversario del estreno con la película totalmente viva. El pasado lunes 7 de septiembre, la empresa Nous Projectes Audiovisuals proyectó Pactar amb el gat en La Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre), dentro de la Setmana Cultural de esta localidad.

Presentaron el acto el regidor de cultura, Jaume Miquel Aleu, y los dos factótums de NPA (Nous Projectes Audiovisuals), el director y cineasta Ignasi Ferré y la poeta y editora Maria Lluïsa Pazos.

Al final, un fórum, donde se tocaron algunos de los temas que fueron centrales en la última performance de perfeccionamiento: ¿qué pasa con Sara? ¿Julia se queda con Aparissi? En realidad, a David le gusta Julia ¿verdad que sí? Sí, admitió quien suscribe. Un señor echó de menos más música durante los momentos culminantes. Hubo acuerdo sobre el buen nivel actoral. Después del fórum, conversación larga, como en los viejos tiempos.


No hay comentarios: