jueves, 10 de septiembre de 2009

N P A


Clic

Petita nova vida del gat

Encetem la temporada de tardor amb l’anunci d’una petita nova vida del gat: l’empresa d’exhibició Nous Projectes Audiovisuals està movent la còpia catalana, Pactar amb el gat, per tot Catalunya i més enllà. Fa poc va fer-se a Montgai (Noguera), fa no res a La Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre) i d’aquí poc ni més ni menys que a l’Alguer (Sardenya).


I, atenció, el proper dijous 8 d’octubre celebrarem el darrer acte públic: nova presentació gracienca de llibre i dvd a la Biblioteca Vila de Gràcia. Amb inesperades atraccions.


Per celebrar-ho, aquí tenim uns focs de festa major (en concret els d’estiu de Sitges).


Vidilla nueva del gato

Inauguramos la temporada de otoño con el anuncio de una pequeña nueva vida del gato: la empresa de exhibición Nous Projectes Audiovisuals está moviendo la copia catalana, Pactar amb el gat, por toda Catalunya y más allá. Hace poco se vio en Montgai (Noguera), hace menos que nada en La Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre) y dentro de poco ni más ni menos que en l’Alguer (Cerdeña).

Y, atención, el próximo jueves 8 de octubre celebraremos el último acto público: nueva presentación graciense de libro y dvd en la Biblioteca Vila de Gràcia. Con inesperadas atracciones.

Para celebrarlo, aquí tenemos unos fuegos de fiesta mayor (en concreto los de verano de Sitges).



Fuegos 2009 en Sitges

No hay comentarios: