jueves, 13 de mayo de 2010

Ballet burlón, CCCB


Ballet burlón al CCCB

Dijous 13 de maig a les 20.00 hores, el “Ballet burlón” (1959), un film en 35 mm de 51 anys d’edat, segona versió del film homònim de 1956, en 9,5 mm, serà projectat al CCCB, en el marc del cicle “Del éxtasis al arrebato”, amb assistència -o no- de Fermín Marimón.
 Ballet burlón en el CCCB

Jueves 13 de mayo a las 20.00 horas, el “Ballet burlón” (1959), un film en 35 mm de 51 años de edad, segunda versión del film homónimo de 1956, en 9,5 mm, será proyectado en el CCCB, en el marco del ciclo “Del éxtasis al arrebato”, con asistencia -o no- de Fermín Marimón.



Els sel.leccionadors de la mostra, com Antoni Pinent, van expressar el fet que van estar a punt de triar un altre film de Fermín Marimón, “Flashamlet” (1984), un curtmetratge que il.lustra el cèlebre monòleg de Hamlet de Shakespeare amb centenars d’imatges de films de tota la història del cine Capri (és a dir, del cinema).

Los seleccionadores de la muestra, como Antoni Pinent, expresaron el hecho de que estuvieron a punto de escoger otro film de Fermín Marimón, “Flashamlet” (1984), un cortometraje que ilustra el célebre monólogo de Hamlet de Shakespeare con centenares de imágenes de films de toda la historia del cine Capri (es decir, del cine).



Còpia nova avui dijous al CCCB del “Ballet burlón”, un film interpretat, animat, realitzat i amb composició de banda sonora inclosa per
Fermín Marimón.

Copia nueva hoy jueves en el CCCB del “Ballet burlón”, un film interpretado, animado, realizado y con composición de banda sonora incluida por
Fermín Marimón.


No hay comentarios: