jueves, 27 de mayo de 2010

Un plaer, raros serUn plaer ésser rars

Diumenge passat, 23 de maig del 2010, vem gaudir del privilegi de compartir presentació i fòrum amb un històric de l’underground català, Antoni Padrós (amb Antoni Pinent de mestre de cerimònies). Padrós presentava “Icecream” (1969). Nosaltres, Jesús Ramos, Elisabeth Prandi i jo, “In crescendo” (2001). I la resta de la sessió una pila de rareses embogides. Em fa l’efecte que el nostre curt de dansa és en comparació d’allò més clàssic.

Un orgull formar part d’aquest grup de 40 excentricitats històriques del cicle “Del éxtasis al arrebato”.

 Un placer ser raros

El pasado domingo, 23 de mayo de 2010, tuvimos el privilegio de compartir presentación y fórum con un histórico del underground catalán, Antoni Padrós (con Antoni Pinent de maestro de ceremonias). Padrós presentaba “Icecream” (1969). Nosotros, Jesús Ramos, Elisabeth Prandi y yo, “In crescendo” (2001). Y el resto de la sesión un montón de rarezas enloquecidas. Creo que nuestro corto de danza es en comparación de lo más clásico.

Un orgullo formar parte de este grupo de 40 excentricidades históricas del ciclo “Del éxtasis al arrebato”.

<· Un placer ser raros ·>Per als qui no hagin vist “In crescendo”, aquí el teniu. No ho sembla però té argument: una parella en crisi acaba, després d’un somni romàntic d’ella, arrossegada a un infern abstracte.


Para quienes no hayan visto “In crescendo”, aquí lo tenéis. No lo parece pero tiene argumento: una pareja en crisis termina, tras un sueño romántico de ella, arrastrada a un infierno abstracto.


<· In crescendo ·>
 

No hay comentarios: