miércoles, 22 de abril de 2015

Clip: El libro y el montaje cinematográfico en la Acadèmia de Cinemawww.facebook.com/El montaje cinematográfico. Del guion a la pantalla

CLIP PRESENTACIÓ “EL MONTAJE CINEMATOGRÁFICO. DEL GUIÓN A LA PANTALLA” A L’ACADÈMIA DE CINEMA

6 de novembre del 2014 a la sala de cinema de Sgae-Barcelona: esdeveniment històric amb una foto-finish que inclou 39 muntadors mentre la resta de públic aplaudeix. Presència activa de muntadors que ens van explicar la seva feina com Anastasi Rinos, Joan Manel Vilaseca, Jaume Martí, Pau Atienza, Lluís de la Madrid i Marc Capdevila. Miquel Àngel Raió i Aleix Pitarch van comentar els seus films visionats. Presentació a càrrec de la presidenta de l'Acadèmia, Montse Majench, d'Aritz Lekuona de l'Escac, de Jordi Homs, de l'editorial UB, i d’Adria Guadagnoli, que va criticar el llibre a base de bé.
 CLIP PRESENTACIÓN “EL MONTAJE CINEMATOGRÁFICO. DEL GUIÓN A LA PANTALLA” EN LA ACADÈMIA DE CINEMA

6 de noviembre del 2014 en la sala de cine de Sgae-Barcelona: acontecimiento histórico con una foto-finish que incluye a 39 montadores mientras el resto de público aplaude. Presencia activa de montadores que nos contaron su trabajo como Anastasi Rinos, Joan Manel Vilaseca, Jaume Martí, Pau Atienza, Lluís de la Madrid y Marc Capdevila. Miquel Àngel Raió y Aleix Pitarch comentaron sus films visionados. Presentación a cargo de la presidenta de la Academia, Montse Majench, de Aritz Lekuona de Escac, de Jordi Homs, de editorial UBe y de Adria Guadagnoli, que criticó el libro a fondo.

El montaje cinematográfico en la Acadèmia de CinemaEl montaje cinematográfico: del guión a la pantalla

 

No hay comentarios: