sábado, 21 de marzo de 2009

Animabasauri-Animabasque


Homenatge a
Fermín Marimón


Animabasauri-Animabasque és un dels festivals més importants del panorama actual quant a aparador del més rellevant que es produeix al món de l’animació. En aquesta cinquena edició, aquest certamen de Bilbao ret homenatge a Fermín Marimón en la seva faceta de creador i de productor. Per tal de celebrar l’esdeveniment, Fermín Marimón i la seva esposa i col.laboradora Mari Carme Padrosa han anat personalment a la inauguració.

Els propers diumenge 22 a les 18.00 hores al Social Antzokia i dimarts 24 de març a les 20.00 hores al Max Ocio Barakaldo, dins de l'apartat “Emanaldi bereziak” (Projeccions especials), es podrà veure els curtmetratges “Ballet Burlón” i “In crescendo” i el llargmetratge “Peraustrínia 2004”.

Tota la informació a:
Homenaje a
Fermín Marimón


Animabasauri-Animabasque es uno de los festivales más importantes del panorama actual como escaparate de lo más relevante que se produce en el mundo de la animación. En esta quinta edición, este certamen de Bilbao homenajea a Fermín Marimón en su faceta de creador y de productor. Para celebrar el acontecimiento, Fermín Marimón y su esposa y colaboradora Mari Carme Padrosa han acudido a la inauguración.

El domingo 22 a las 18.00 horas en el Social Antzokia y el martes 24 de marzo a las 20.00 horas en el Max Ocio Barakaldo, dentro del apartado “Emanaldi bereziak” (Proyecciones especiales), se podrán ver los cortos “Ballet Burlón” e “In crescendo” y el largometraje “Peraustrinia 2004”.

Toda la información en:
http://www.animabasauri.com/

Pots veure l’històric “Ballet Burlón” (1959) a:
Puedes ver el histórico Ballet Burlón (1959) en:

Pots ver “In crescendo” (2001) a:

Puedes ver In crescendo (2001) en:

Però per veure “Peraustrínia 2004” (1989) hauràs de desplaçar-te a Bilbao, el diumenge 22 o el dimarts 24.

Pero para ver Peraustrinia 2004 (1989) tendrás que desplazarte a Bilbao, el domingo 22 o el martes 24.

No hay comentarios: