viernes, 3 de octubre de 2008

Fermín * Fermín


Fermín al quadrat

El nostre productor està present no en una sinó en dues exposicions simultànies del Prat de Llobregat. A una d’elles, inaugurada dissabte passat amb exitàs espeterrant a la Sala d’Art Josep Bages, es revisa tota la seva obra com a cineasta. L’altra, a la Torre Balcells, és El tocador de l’àvia, comissariada per la nostra pactogater Marga Gómez. Marga li va encarregar un muntatge a Fermín sobre el tema "Les dones en el cinema amateur del Prat", peça que és una de les atraccions d’aquesta exposició (que pot agradar a homes i no cal dir encara més a les dones).


El tocador existeix des de molt antic i representa l’espai més íntim i personal de la dona. Simbolitza el moment de descans després d’una dura jornada i és el lloc on guarda les seves pertinences més preuades.

A partir del tocador ens endinsarem a l’univers femení des de diferents vessants. L’exposició vol explicar la vida de les dones del Prat des del temps de les nostres àvies, a través d’imatges, documents i objectes que ens ajudaran a entendre com les dones del Prat van viure aquests canvis.

 
Fermín al cuadrado

Nuestro productor está presente en dos exposiciones simultáneas del Prat de Llobregat. En una de ellas, inaugurada el sábado pasado con exitazo apabullante en la Sala d’Art Josep Bages, se revisa toda su obra como cineasta. La otra, en la Torre Balcells, es El tocador de l’àvia (El tocador de la abuela), comisariada por nuestra pactogater Marga Gómez. Marga le encargó un montaje a Fermín sobre el tema "Las mujeres en el cine amateur del Prat", pieza que es una de las atracciones de esta exposición (que puede gustar a hombres y desde luego agradar todavía más a mujeres).


El tocador existe desde muy antiguo y representa el espacio más íntimo y personal de la mujer. Simboliza el momento de descanso después de una dura jornada y es donde guarda sus pertenencias más preciadas.

A partir del tocador nos sumergiremos en el universo femenino desde varias vertientes. La exposición busca explicar la vida de las mujeres del Prat en el tiempo de nuestras abuelas mediante imágenes, documentos y objetos que nos ayudarán a entender cómo las mujeres del Prat vivieron los cambios.



Clic y ves el mapa más grande

No hay comentarios: