lunes, 4 de octubre de 2010

Tintablava


Dimarts que ve dia 5 d’octubre del 2010 neix oficialment una Associació d’Escriptors del Prat de Llobregat: Tintablava, que presideix Vicenc Tierra. El primer dels actes serà una conferència que porta el títol "Una novel.la i 99 films: Frankenstein".

Tindré l’honor i el plaer, que serà per a mi un tresor permanent, de convertir-me en el conferenciant inaugural. Serà a la Biblioteca Municipal Antonio Martín, a les 19.15 h.

Lliuraré dos llibres que formaran part de la nova biblioteca de l’associació, el "Diccionario incompleto del guión audiovisual" (Editorial Océano, 2003), co-escrit amb Jesús Ramos, i "Pactar con el gato" (Editorial Octaedro, 2009). D’aquesta forma, els gats entraran a formar part de l’univers dels escriptors pratencs i els seus lectors.
 
El martes que viene día 5 de octubre del 2010 nace oficialmente una asociación de escritores del Prat de Llobregat: Tintablava, que preside Vicenc Tierra. El primero de los actos será una conferencia que lleva por título "Una novela i 99 films: Frankenstein".

Tendré el honor y el placer, que será para mí un tesoro permanente, de convertirme en el conferenciante inaugural. Será en la Biblioteca Municipal Antonio Martín, a las 19.15 h.

Entregaré dos libros que formarán parte de la nueva biblioteca de la asociación, el "Diccionario incompleto del guión audiovisual" (Editorial Océano, 2003), co-escrito con Jesús Ramos, y "Pactar con el gato" (Editorial Octaedro, 2009). De esta forma, los gatos entrarán a formar parte del universo de escritores pratenses y de sus lectores.




Naturalment, esteu convidats a la conferència. No serà llarga, uns 45 minuts. Parlarem de la novel.la de Mary Shelley de 1918 “Frankenstein o el modern Prometeu”, una tragèdia gòtica amb càstig per un home que s’atreveix a igualar-se a déu, i les moltes adaptacions que s’han fet en el cinema. La primera d’elles, que va ser la primera pel.lícula de terror del cinema, és de 1910, ara fa tot just 100 anys.

Naturalmente, estáis invitados a la conferencia. No será larga, unos 45 minutos. Hablaremos de la novela de Mary Shelley de 1918 “Frankenstein o el moderno Prometeo”, una tragedia gótica con castigo para un hombre que se atreve a igualarse a dios, y de las numerosas adaptaciones que se han hecho en el cine. La primera de ellas, que ha sido la primera película de terror del cine, es de 1910, se cumplen ahora 100 años.



Llarga vida a Tintablava!

¡Larga vida a Tintablava!

No hay comentarios: