miércoles, 26 de abril de 2017

Guinness: Baldiri Guilera

GUINNESS DE "MIRADA AL CEL.LULOIDE" A LES JORNADES CULTURALS DE L’INSTITUT BALDIRI GUILERA DEL PRAT DE LLOBREGAT

El dimecres 20 d’abril del 2017, en el marc de les Terceres Jornades Culturals de l’Institut Baldiri Guilera, dedicades en aquella ocasió als 50 anys que el Cine Capri farà el desembre, es va celebrar una performance gegantina d’homenatge als pioners del cinema. Més de 200 persones, alumnes de l’Institut, van mirar cel.luloide a contrallum, tal com feien els grans creadors del llenguatge cinematogràfic, els muntadors (dones la majoria) i directors dels primers anys del cinema.

És l’homenatge més nombrós mai celebrat. Un autèntic Record Guinness que difícilment serà superat (i més tenint en compte que ningú més està competint en aquesta cursa).

 GUINNESS DE "MIRADA AL CEL.LULOIDE" EN LAS JORNADAS CULTURALES DEL INSTITUTO BALDIRI GUILERA DEL PRAT DE LLOBREGAT

El miércoles 20 de abril del 2017, en el marco de las Terceras Jornadas Culturales del instituto Baldiri Guilera, dedicadas a los 50 años que el Cine Capri cumplirá en diciembre, se celebró una performance gigantesca de homenaje a los pioneros del cine. Más de 200 personas, alumnos del instituto, observaron celuloide al trasluz, tal como hacían los grandes creadores del lenguaje cinematográfico, los montadores (mujeres la mayoría) y directores de los primeros años del cine.

Es el homenaje más numeroso nunca celebrado. Un auténtico Record Guinness que difícilmente será superado (y más teniendo en cuenta que nadie más está compitiendo en esta carrera).

El montaje cinematográfico: del guión a la pantalla

 

No hay comentarios: