viernes, 11 de julio de 2008

Pactar... La Fuliola



Clic y ves el mapa en grande

El gat se'n va a La Fuliola
 
El gato se va a La Fuliola



Sí, tornem a renèixer i anem cap a terres de Lleida. El Circuit Urgellenc, amb seu a Penelles (la Noguera, Lleida), que projecta pel.lícules des de Berga fins a la Franja de Ponent, conduirà la versió catalana de "Pactar..." per La Fuliola, Mollerussa, Tàrrega i Berga.

El proper 23 d’agost, dissabte, es veurà a La Fuliola, circumstància que ens fa una especial il.lusió perquè és la terra del Quim Marimón Vila, el pare del nostre productor. Una colla de "Marimóns" i de fuliolencs assistiran a la sessió.

Hi sou convidats!
 
Sí, volvemos a gastar una vida más y nos vamos a tierras de Lleida. El Circuit Urgellenc, con sede en Penelles (la Noguera, Lleida), que proyecta películas desde Berga hasta la Franja de Ponent, conducirá la versión catalana de "Pactar..." por La Fuliola, Mollerussa, Tàrrega y Berga.

El próximo 23 de agosto, sábado, se verá en La Fuliola, circunstancia que nos produce una especial ilusión porque es la tierra de Quim Marimón Vila, el padre de nuestro productor. Un montón de "marimón" y de fuliolenses asistirán a la sesión.

¡Estáis invitados!

No hay comentarios: