domingo, 19 de julio de 2009

Performance 4: IIntroducció d'una escena de sexe (Part I)

Sexe sí o sexe no?

Aquest és el tema que més ens ha preocupat. Abans de tancar el rodatge hi va haver una reunió per decidir si rodàvem o no una escena de sexe, femenina i delicada, i ens vem quedar amb l’escena eròtica, de David i Júlia sota la pluja, a punt de fer-se un petó. Aquí es va quedar la cosa. Però, després, gent com el distribuidor, de Barton Films, va dir categòricament que a la pel.lícula li faltava una escena de sexe.

Introducción de una escena de sexo (Parte I)

¿Sexo sí o sexo no?

Este es el tema que más nos ha preocupado. Antes de cerrar el rodaje tuvimos una reunión para decidir si rodábamos o no una escena de sexo, femenina y delicada, y nos quedamos con la escena erótica, de David y Júlia bajo la lluvia, a punto de besarse. Aquí se quedó la cosa. Pero, más tarde, gente como el distribuidor, de Barton Films, dijo categóricamente que en la película faltaba una escena de sexo.Una solució possible al film podria ser una escena de sexe que somiés Júlia just després de no fer el petó a David.

De nit, desperta, Júlia imagina, somia...

Però què és el que somia?

Somia una escena que Martí Ruiz, el creador del cartell, ha interpretat sobre el paper.

Una solució posible en el film podría ser una escena de sexo que soñara Julia justo después de no besar a David.

De noche, despierta, Julia imagina, sueña...

¿Pero qué es lo que sueña?

Sueña una escena que Martí Ruiz, el creador del cartel, ha interpretado sobre el papel.Aquesta il.lustració, repartida als assistents a la performance, va ser estudiada i assajada per Alberto Jiménez i Rose Avalon, abans de representar-la davant les multituds.

Fem un cop d’ull al procès que ha seguit Martí Ruiz, des dels dibuixos preparatoris fins el resultat final.

Esta ilustración, repartida a los asistentes a la performance, fue estudiada y ensayada por Alberto Jiménez y Rose Avalon, antes de representarla delante de las multitudes.

Echamos un vistazo al proceso que ha seguido Martí Ruiz, desde los dibujos preparatorios hasta el resultado final.

clic


En el proper article veurem el resultat d’aquest assaig a la performance.

Si voleu conèixer una mica més el món experimental del nostre artista Martí Ruiz, també músic, que fa orquestes del so dels ramats, podeu anar a:

En el próximo artículo veremos el resultado de este ensayo en la performance.

Si queréis conocer un poco más el mundo experimental de nuestro artista Martí Ruiz, también músico, que monta orquestas con los sonidos de los rebaños, podéis acceder desde:


http://sites.google.com/site/ramatmusical/

No hay comentarios: