miércoles, 1 de julio de 2009

A les fosques

El dijous, 2 de juliol, a les 23.50 h. al Canal 33 s’emet el documental “A les fosques”, en el que un dels protagonistes es diu Fermín Marimón (més la seva família)

A les fosques
S’encén el projector, s’apaguen els llums i ens submergim en un altre món, el del cinema. Moltes sales de barri han desaparegut en els últims anys, i el sector viu un autèntic canvi cultural. Però la màgia de les pel·lícules sembla eterna. “A les fosques” és el retrat de tres persones per a les quals l’exhibició cinematogràfica és una part imprescindible de la vida.

Us presentem un documental creat per Anna Aragón, Josep Bassas, Lorena Cervera i Alba Conesa i produït pel Màster en Innovació i Qualitat Televisives de TV3.

L’estrena serà dijous 2 de juliol a les 23:50h al Canal 33 dins el programa especial “El Màster de TV3″.

Us hi esperem!
El jueves, 2 de julio a las 23.50 h. el Canal 33 emite el documental “A les fosques”, en el que uno de los protagonistas se llama Fermín Marimón (más su familia).

A les fosques
Se enciende el proyector, se apagan las luces y nos sumergimos en otro mundo, el del cine. Muchas salas de barrio han desaparecido en los últimos años, y el sector vive un auténtico cambio cultural. Pero la magia de las películas parece eterna. “A les fosques” (A oscuras) es el retrato de tres personas para quienes la exhibición cinematográfica es una parte imprescindible de la vida.

Os presentamos un documental creado por Anna Aragón, Josep Bassas, Lorena Cervera y Alba Conesa y producido por el Màster en Innovació i Qualitat Televisives de TV3.

El estreno es jueves 2 de julio a las 23:50h en el Canal 33 dentro del programa especial “El Màster de TV3″.

¡Os esperamos!



No hay comentarios: