jueves, 23 de julio de 2009

Performance 4: II


Introducció d'una escena de sexe (Part II)

Alberto Jiménez va tenir una idea brillant per a representar l’escena de sexe somiat: col.locar-se darrere de la finestra que dóna al pati idíl.lic de Cinemascope. Diu Alberto que la idea li va donar la Núria Megías (la nostra videoartista), fins aquell moment a la finestra, com es pot veure a la foto:

Introducción de una escena de sexo (Parte II)

Alberto Jiménez tuvo una idea brillante para representar la escena de sexo soñado: colocarse detrás de la ventana que da al patio idílico de Cinemascope. Dice Alberto que la idea se la dio Núria Megías (nuestra videoartista), hasta ese momento junto a la ventana, como puede verse en la foto:

(foto: Mel Martí)

Mentre el públic observava la il.lustració de Martí Ruiz, i escoltava el tema "Erotisme", cantat en viu i directe per Mercedes Pérez, Rose Avalon va esdevenir Júlia i va somiar amb ells ulls tancats... Aleshores l’Alberto Jiménez convertit en David li va aparèixer al darrere.

Mientras el público observaba la ilustración de Martí Ruiz, y oía el tema "Erotismo", cantado en vivo y en directo por Mercedes Pérez, Rose Avalon se volvió Julia y soñó con los ojos cerrados... Alberto Jiménez convertido en David apareció tras ella.


(foto: Joan Vall)

Va ser el moment de més gran bellesa estètica de la tarda.

Fue el momento más bello de la tarde.


clic



clic

No hay comentarios: